Keukens

Nieuwe keuken laten plaatsen

Heeft u een nieuwe keuken aangeschaft en moet deze geplaatst worden? Wij kunnen u bij elke keukenklus van dienst zijn en komen graag bij u langs om alles op te nemen zodat er een goed beeld ontstaat van wat er moet gebeuren zodat de nieuwe keuken optimaal geplaatst kan worden.

Bestaande keuken renoveren

Voordat we aan een keukenrenovatie beginnen adviseren wij u over de mogelijkheden die er zijn en of het wel of niet verstandig is om uw bestaande keuken te renoveren. Als we u adviseren dat uw keuken niet aan vervanging toe is maar wel een opknapbeurt kan gebruiken heeft dat het voordelen dat, een keuken renovatie is goedkoper dan een nieuwe keuken plaatsen en een compleet nieuw uiterlijk van de keuken.

Alle klussen voor uw keuken

Wij kunnen u bij elke keukenklus van dienst zijn. We komen graag bij u langs om te kijken wat er moet gebeuren. Het hele traject van ontwerp en offerte tot installatie en oplevering kunnen wij voor u uitvoeren maar u kunt ook gedeelten aan ons uitbesteden. Hiervoor hebben wij gespecialiseerde vakmensen in dienst. Of u nu een keukenrenovatie, of een nieuwe keuken wilt plaatsen of enkel tegelwerk wilt, wij staan graag voor u klaar.

Meer weten? Neem contact met ons op.